آموزش سریع و آسان طراحی رزومه کاری (راهنمای کامل)

راهنمای کامل و گام به گام ساخت رزومه کاری را هم اکنون در این مقاله بخوانید و یک رزومه کاری حرفه ای را برای خود بسازید.

آموزش سریع و آسان ساخت رزومه کاری

آموزش سریع و آسان ساخت رزومه کاری

امروزه برای استخدام شدن در هر شغلی ابتدا باید رزومه کاری یا معرفی نامه خود را به شرکت یا کارفرما مربوطه ارسال کنید. در حقیقت با این کار شما اطلاعات دقیقی از شخصیت، تحصیلات و سوابق شغلی خود را کارفرما ارائه و گزارش می دهید. سپس در صورت پذیرش رزومه، با شما تماس حاصل کرده و شما را برای مصاحبه دعوت می کنند.

توجه داشته باشید که ساخت رزومه کاری دارای چهارچوپ و قوانین خاص خود می باشد. شما باید رزومه خود را به صورتی بنویسید که جزئیات سوابق شغلی و تحصیلی را کامل شامل شود و بسیار تاثیرگذار باشد. امکان دارد از خود بپرسید چگونه می توانیم یک رزومه کاری حرفه ای و در حین حال تاثیرگذار را آماده کنیم؟ به همین منظور در این مقاله از فرازسافت قصد داریم آموزش سریع و آسان ساخت رزومه کاری را در اختیار شما قرار دهیم. در این آموزش نکات مهم برای ساخت یک رزومه کاری را یاد خواهید گرفت و در قسمت پایانی نیز سرویس های آنلاین ساخت رزومه کاری را به شما معرفی خواهیم کرد. پس در ادامه با ما همراه باشید.

 


آموزش طراحی و ساخت رزومه در نرم افزار ورد word

در ادامه راه های متعددی را برای ساخت رزومه معرفی کرده ایم اما برای ساخت رزومه با نرم افزار ورد کافیست این فیلم آموزشی را مشاهده کنید :


همچنبن بخوانید: مهمترین سوالات ورد در آزمون های استخدامی مراکز دولتی

رزومه چیست؟

برای تقاضای یک موقعیت شغلی از رزومه استفاده می شود. رزومه سند است که اطلاعات مهم یک شخص مانند اطلاعات شخصی، سوابق تحصیلی و شغلی، دستاوردها و تجربیات او را شامل می شود. در حقیقت رزومه سند است که شما در آن به معرفی خود می پردازید و باید به صورتی خود را تعریف کنید که هر کارفرمایی را تحت تاثیر بگذارید. رزومه باید به گونه ای طراحی و آماده شود که قابلیت ها و توانایی های شما را برجسته و نقاط ضعف تان را بپوشاند.

اگر قصد دارید که یک رزومه کار حرفه ای و قدرتمند برای خودتان آماده کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که به خواندن مقاله ادامه دهید. تا با نحوه ساخت یک رزومه کاری حرفه ای به صورت کامل آشنا شوید.

رزومه چیست؟

رزومه چیست؟

مراحل ساخت یک رزومه کاری حرفه ای

برای ساخت یک رزومه کاری حرفه ای باید یک سری قوانین را رعایت کنید. ساخت و آماده سازی یک رزومه کاری حرفه ای مراحل زیر را دربرمی گیرد:

۱-­ بررسی و مطالعه نمونه های رزومه کاری در سایت ها

۲-­ یک قالب مناسب را برای رزومه انتخاب کنید.

۳-­ نوشتن عنوان شغلی به همراه خلاصه رزومه

۴-­ وارد کردن اطلاعات تماس خود به صورت دقیق

۵-­ حتما مهارت ها و توانایی های خود را با مهارت های شغلی درخواستی تطبیق دهید.

۶-­ در رزومه خود کلمات کلیدی را به کار ببرید و از افعال مناسب استفاده کنید.

۷-­ در هنگام نوشتن رزومه کاری خود بر روی موفقیت ها، توانایی ها و دستاوردهای خود تمرکز داشته باشید.

۸-­ فونت و تم مناسبی برای رزومه خود انتخاب کنید.

۹-­ قبل از ارسال رزومه خود حتما یک بار آن را مطالعه و بررسی کنید تا در صورت هر گونه مشکل و ایرادی آن را رفع کنید.

نکته:

به این نکته توجه داشته باشید که در سایت های اینترنتی انواع قالب های رایگان و آماده برای تهیه کردن رزومه کار وجود دارد که شما می توانید از آن استفاده کنید و زمان زیادی را برای طراحی یک رزومه صرف نکنید. به این ترتیب تنها کاری که باید انجام دهید این است که بر روی محتوا رزومه خود تمرکز کنید تا آن را به بهترین نحوه ممکن آماده سازید.

تفاوت میان رزومه کاری با CV در چیست؟

همانطور که در بخش اول توضیح داده شد رزومه سند است که تجربیات شخصی، تحصیلی و حرفه ای یک شخص را به صورت مختصر شرح می دهد. که شخص برای استخدام در یک شغل یا حرفه از آن استفاده می کند. در حالی که کارنامک یا (Curriculum Vitae) سوابق تحصیلی و کاری شخص را به صورت کامل و به همراه جزئیات شرح می دهد. در حقیقت تفاوت CV با رزومه در طول و جزئیات محتواهای آن ها می باشد.

دقت کنید محتوا رزومه اصولا انتخابی و دقیق است در نتیجه در یک الی دو صفحه جا خواهد شد. اما کارنامک تجربیات، سوابق تحصیلی، دستاوردها و موفقیت های شما را کاملا شامل می شود و شما باید آن ها را با جزئیات بیان کنید. به همین دلیل همیشه بیشتر از بیشتر از دو صفحه را شامل می شود.

تفاوت میان رزومه کاری با CV در چیست؟

تفاوت میان رزومه کاری با CV در چیست؟

انواع رزومه کاری

برای ساخت هر رزومه سه فرمت اصلی وجود دارد که شامل موراد زیر می باشد:

  • کاربردی یا مهارتی
  • معکوس زمانی
  • ترکیبی از هر دو مورد بالا

ممکن است این سوال مطرح شود که کدام یک از این فرمت ها برای ساخت یک رزومه کاری حرفه ای مناسب است؟ در ادامه با ما همراه باشید جواب این سوال را خواهید یافت.

فرمت کاربردی یا مهارتی

اگر به تازگی تحصیلات خود را به اتمام رسانده اید و برای شغل درخواستی تجربه ای ندارید بهتر است از این فرمت برای رزومه کاری خود استفاده کنید.

فرمت معکوس زمانی

یکی از محبوب ترین و پرکاربردی ترین فرمت های رزمه کاری، فرمت معکوس زمانی است. اگر برای شغل درخواستی تجربه کاری خوب و بالایی دارید توصیه می شود که حتما از این فرمت استفاده کنید.

فرمت ترکیبی

این فرمت زمانی کاربرد دارد که شما دارای چندین تجربه کاری و مهارت هایی هستید که به شغل درخواستی ارتباط دارد و شما می خواهید حتما آن ها را بیان کنید.

نکته:

توجه داشته باشید که اولین چیزی که در هر رزومه کاری توجه کارفرما را به خود جلب می کند، قالب و طرح آن می باشد. قالب هر رزومه کاری کمک می کند تا شما محتویات داخل رزومه را مرتب سازی، سازماندهی، کوتاه یا بلند کنید. در ادامه برای انتخاب یک قالب مناسب اطلاعات کلی را در اختیار شما قرار خواهیم داد. پس همچنان با ما همراه باشید تا بتوانید یک رزومه کاری حرفه ای را طراحی و ایجاد کنید.

بهترین قالب برای ساخت رزومه کاری

برای انتخاب یک قالب برای ساخت رزومه کاری باید به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • یک قالب باید یک الی سه صفحه باشد.
  • دارای میان تیترهای واضحی باشد.
  • فونت آن خوانا و قابل فهم باشد.
  • دارای فضای کافی برای توضیحات لازم باشد.
بهترین قالب برای ساخت رزومه کاری

بهترین قالب برای ساخت رزومه کاری

توجه داشته باشید بسته به نوع شغل درخواستی انتخاب قالب متفاوت است. برای مثال اگر قصد دارید برای یک بانک رزومه خود را ارسال کنید بهتر است از قالب های ساده استفاده کنید. اما اگر قصد دارید که برای یک شرکت بازاریابی رزمه کاری خود را بفرسید بهترین انتخاب برای شما استفاده از قالب های مدرن است.

ساخت رزومه کاری از چه بخش های تشکیل می شود؟

یک رزومه کاری از بخش های مختلفی می تواند تشکیل شود. اما به طور کلی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • اطلاعات شخصی
  • خلاصه رزومه
  • مدارک و سوابق تحصیلی
  • عنوان حرفه
  • سوابق حرفه ای
  • مهارت های
  • تجربیات و دروه های تخصصی
  • حضور در کنفرانس ها

سرویس های آنلاین برای ساخت یک رزومه کاری حرفه ای

برای ساخت یک رزومه کاری عالی و خوب بهتر است از رزومه های آنلاین موجود در اینترنت استفاده کنید. در ادامه قصد داریم که شما را با سرویس های آنلاین ساخت رزومه کاری آشنا سازیم. پس همچنان با ما همراه باشید.

 

۱-­ ساخت رزومه کاری با استفاده از رزومه دات کام (rezome.com)

ساخت رزومه رزومه دات کام

سایت rezome.com یکی از سرویس‌های ساخت رزومه آنلاین است. در این سایت شما می‌توانید با وارد کردن طیف وسیعی از اطلاعات مانند سوابق تحصیلی، دوره‌های گذرانده شده، مهارت‌ها، سوابق کاری، نمونه کارها و … اقدام به ساخت رایگان رزومه فارسی و انگلیسی با لینک اختصاصی نمایید.

همچنین رزومه دات کام دارای قالب‌های متنوعی است که این امکان را به شما می‌دهد که رنگ پیش‌فرض قالب را به رنگ دلخواه خود تغییر دهید.

شما می‌توانید با وارد کردن اطلاعات خود همزمان هم رزومه فارسی و هم رزومه انگلیسی به‌صورت آنلاین و PDF داشته باشید. درصورتی‌که بخواهید رزومه خود را بدون واترمارک دانلود نمایید می‌توانید با پرداخت مبلغ ناچیزی تمام قالب های آنلاین و PDF را خریداری نمایید درصورتی‌که در سایت های مشابه می بایست به ازای هر قالب مبلغ بیشتری را پرداخت نمایید.

از قابلیت‌های دیگر این سایت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امکان رمزگذاری بر روی هرکدام از رزومه‌های فارسی و انگلیسی
  • امکان عضویت در بانک رزومه در صورت علاقه
  • قابلیت انتخاب نمایش یا عدم نمایش در سایت (با عضویت در بانک رزومه)
  • قابلیت انتخاب نمایش یا عدم نمایش در موتورهای جستجو مانند گوگل

۲-­  ساخت رزومه کاری با استفاده از CVBuilder.me

 

با استفاده از این سایت شما می توانید در کمتر از ده دقیقه یک رزومه کاری عالی آماده کنید. در سایت CVBuilder.me رزومه ها به دو زبا ن فارسی و انگلیسی وجود دارند و شما بسته به نیاز خود می توانید از هر کدام از آن ها استفاده کنید. این رزومه ها شامل اطلاعاتی مانند مشخصات، سوابق تحصیلی و کاری، مهارت ها و دستاوردها هستند. البته شما می توانید حتی لینک شبکه های اجتماعی خود را نیز به این رزومه ها اضافه کنید.

از جمله مزیت های استفاده از سایت CVBuilder.me این است که شما می توانید رزومه خود را به صورت PDF دریافت کنید و یا اینکه آن را به صورت آنلاین به کارفرما یا شرکت مربوطه ارسال کنید. همچنین شما همیشه به رزومه خود دسترسی دارید و می توانید آن را ویرایش و یا بروزرسانی کنید. قابل ذکر است که شما حتی می توانید قالب و رنگ رزومه کاری خود را سفارشی و آن را به صورت دلخواه طراحی کنید.

سایت CVBuilder.me یک سرویس رایگان نمی باشد بلکه شما باید برای رزومه خود پول پرداخت کنید. توجه داشته باشید هر چه قالب شما زیباتر و طراحی گرافیکی آن شیک تر باشد باید پول بیشتری را بپردازید. به دلیل تنوع در قالب ها و کیفیت آن ها و همچنین قیمت مطلوب بیشتر مشتریان از این مقدار مبلغ رضایت کامل را دارند و حاضر به پرداخت هستند.

CVBuilder.me

CVBuilder.me

۳- ساخت رزومه با استفاده از سایت (cvresume.ir)

ساخت رزومه کاری آنلاین

وبسایت سی وی رزومه اینگونه خود را معرفی کرده است : رزومه ساز چند زبانه cvresume.ir، پیشرفته‌ترین رزومه ساز آنلاین ایرانی و بین‌المللی است که با استفاده از آن می‌توانید رزومه کاری و رزومه تحصیلی در کمتر از ۵ دقیقه به زبان‌های فارسی، انگلیسی، ترکی استانبولی، آلمانی، فرانسوی و دیگر زبان‌های روز دنیا بسازید و رزومه خود را به صورت آنلاین به اشتراک بگذارید و یا به صورت فایل PDF به طور نامحدود و رایگان دانلود کنید.

۴-­ ساخت رزومه کاری با استفاده ازکاربوم (karboom.io)

سایت کاربوم در حقیقت یک وب سایت کاریابی است که ساخت رزومه آنلاین را برای کاربران خود ارائه می دهد. به همین منظور رزومه ای را که شما در این سایت آماده می کنند هم می توانید در این محیط و هم خارج آن مورد استفاده قرار دهید.

رزومه کاربوم نیز مانند CVBuilder.me به دو زبان فارسی و انگلیسی ارائه می شود. رزومه ها در سایت karboom.io دارای سه قالب استاندارد، آلفا و بتا هستند که تنها از نظر شکل و اندازه با هم تفاوت دارند. بسته به نیاز خود می توانید هر کدام از قالب های مورد نظر خود را انتخاب کنید. رزومه های کاربوم دارای یک ویژگی متمایز هستند و آن هم وجود QR Code اختصاصی برای هر رزومه است. با استفاده از این بارکد شما می توانید آن را بر روی یک کار ویزیت چاپ کنید تا هر کسی با اسکن آن به اطلاعات شما دسترسی پیدا کند.

برای ساخت رزومه کاری در کاربوم شما مجبور به پرداخت هزینه ای نیستید. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که یک حساب کاربری را در کاربوم ایجاد کنید.

کاربوم (karboom.io)

کاربوم (karboom.io)

۵-­ ساخت رزومه کاری با استفاده از اتباکس (tbox.io)

اگر به دنبال ساخت رزومه کاری بسیار متفاوت و چشم گیری هستید بهتر است از سایت اتباکس استفاده کنید. ساخت رزومه کاری در این سایت هزینه ای را برای شما ندارد. در نسخه رایگان tbox.io شما به ۸ قالب مختلف دسترسی دارید. اما اگر می خواهید به قابلیت های بیشتری دسترسی داشته باشید باید حساب خود را به نسخه Pro ارتقا دهید. در این نسخه با پرداخت ۱۰ هزار تومان در ماه می توانید به تمامی قالب ها دسترسی پیدا کنید.

همچنین شما می توانید یک دامین شخصی در این نسخه بسازید که برای شما حکم رزومه و پورتفولیو را دارد. دامین شخصی شما به صورت you.atbox.io خواهد بود.

 اتباکس (tbox.io)

اتباکس (tbox.io)

۶-­ ساخت رزومه کاری با استفاده از جابینجا (jobinja.ir)

سایت جابیجا نیز مانند اتباکس یک پلتفرم کاریابی است که برای خدمت رسانی به کاربران خود بخشی را به رزومه آنلاین اختصاص داده است. دسترسی به این رزومه ها رایگان است. رزومه های کاری jobinja.ir دارای قالب های ساده هستند که شما می توانید مشخصات، سوابق تحصیلی و شغلی و مهارت های حرفه ای را وارد و در نهایت خروجی را به صورت پی دی اف و یا لینک دریافت کنید. توجه داشته باشید که رزومه های جابینجا نیز دارای QR Code اختصاصی هستند.

به دلیل ساده بود قالب های رزومه های کاری jobinja.ir معمولا افراد بسیار کمی تمایل به استفاده از آن ها را دارند. اما در عوض شما می توانید بخش ترجیحات شغلی را پر و از طریق پلتفرم جابینجا شغل مورد علاقه خودتان را پیدا کنید.

جابینجا (jobinja.ir)

جابینجا (jobinja.ir)

در این مقاله آموزشی از فرازسافت به آموزش سریع و آسان ساخت رزومه کاری پرداختیم. در ابتدا مقاله شما را با نکات و قوانین اساسی برای ساخت یک رزومه کاری عالی آشنا ساختیم و در بخش پایانی نیز سرویس های آنلاین ساخت رزومه کاری را به شما معرفی کردیم. امیدواریم که با خواندن این مقاله بتوانید یک رزومه عالی و تاثیرگذار را برای خود آماده سازید. شما می توانید تجربیات خود را در ساخت رزومه کاری با ما به اشتراک بگذارید.

 

تایپ هوشمند

ساعت ها در وقت و انرژی خود صرفه جویی کنید!


ارسال شده در مقالات سایت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.