آموزش حذف کردن خودکار فایل های قدیمی و بدون استفاده در ویندوز

حذف کردن خودکار فایل های قدیمی و بدون استفاده تنها با چند کلیک ساده! این آموزش از فرازسافت را بخوانید تا به راحتی این کار را انجام دهید.

آموزش حذف کردن خودکار فایل های قدیمی و بدون استفاده

آموزش حذف کردن خودکار فایل های قدیمی و بدون استفاده

اگر حجم فضای اشغال شده در فضای هارد دیسک شما زیاد باشد معمولا با پیغام خالی کردن یا پاک کردن حجم حافظه یا یک درایو روبرو خواهید شد. این پیغام اغلب در نوار اعلان ها نمایش داده می شود. از طرفی دیگر فشرده سازی حجم هارد دیسک نیز در بیشتر مواقع باعث خراب شدن سیستم خواهد شد و در بیشتر مواقع بعد از فشرده سازی اطلاعات و فایل ها ویندوز بالا نمی آید. در این صورت بهترین راه حذف کردن خودکار فایل های قدیمی و بدون استفاده است. خوشبختانه شرکت مایکروسافت قابلیت Storage Sense را به ویندوز ۱۰ اضافه کرده است. با استفاده از این ویژگی شما می توانید تمامی فایل های قدیمی و بدون استفاده و پوشه های موجود در سطل آشغال را به صورت خودکار حذف کنید.

به همین منظور در این مقاله آموزشی از فرازسافت به آموزش نحوه حذف کردن خودکار فایل های قدیمی و بدون استفاده می پردازیم. خواندن این مقاله به شما کمک خواهد کرد که این کار را تنها با چند کلیک ساده انجام دهید. پس در ادامه با ما همراه باشید.

نحوه حذف کردن خودکار فایل های قدیمی

اولین کاری که باید انجام دهید این است که ویژگی Storage Sense را در ویندوز ۱۰ فعال کنید. برای انجام این کار ابتدا بر روی منو Start کلیک کرده و گزینه Settings را انتخاب کنید. سپس در بخش Settings بر روی System کلیک کنید. اکنون با باز شدن پنجره در منو سمت راست آن بر روی گزینه Storage کلیک کنید.

حال برای فعال شدن قابلیت Storage Sense در ویندوز بر روی On کلیک کنید. سپس برای حذف شدن فایل های قدیمی بدون استفاده شما باید گزینه های Delete files in my Downloads folder that haven’t changed for over 30 days، Delete temporary files that my apps aren’t using و check Delete files that have been in the recycle bin for over 30 days را انتخاب کنید.

نحوه حذف کردن خودکار فایل های قدیمی

نحوه حذف کردن خودکار فایل های بدون استفاده

نکته ۱:

توجه کنید وقتی که برنامه ای حذف یا نصب می شود، شما فایلی را از بخشی به بخش دیگری منتقل خواهید کرد و اطلاعاتی را به صورت دستی حذف می کنید. اما برخی از پوشه ها را نمی توان به صورت دستی حذف کرد و بدون استفاده باقی می مانند. در این حالت با انتخاب گزینه Delete temporary files that my apps aren’t using می توانید به صورت خودکار این فایل های را حذف کنید.

نکته ۲:

انتخاب گزینه Delete files that have been in the recycle bin for over 30 days به شما کمک می کند تا فایل هایی را که بیشتر از ۳۰ روز در سطل آشغال وجود دارند را حذف کنید. با انتخاب این گزینه تمام اطلاعاتی که در سطل آشغال مورد استفاده قرار نمی گیرند به صورت خودکار حذف خواهند شد.

نکته ۳:

اگر گزینه Delete files in my Downloads folder that haven’t changed for over 30 days  را انتخاب کنید، همه پرونده های و پوشه های بارگیری شده پس از ۳۰ روز حذف نخواهند شد، بلکه فقط مواردی که در ۳۰ روز گذشته بدون تغییر مانده اند حذف می شوند. این بدان معنا است که اگر فایلی را بارگیری و روزانه آن را باز کنید، بدون اینکه تغییری در آن ایجاد شود، باز هم پس از ۳۰ روز حذف می شوند. اگر این گزینه را فعال کنید باید هر فایلی را که می خواهید آن را نگه دارید از پوشه بارگیری خارج کنید.

با یکی دیگر از آموزش های کاربردی فرازسافت در خدمت شما بودیم. در این مقاله به آموزش حذف کردن خودکار فایل های قدیمی و بدون استفاده پرداختیم. امیدواریم که این آموزش نیز مورد توجه شما واقع شده باشد. با دیگر محصولات و آموزش های ما در فرازسافت همراه باشید.

تایپ هوشمند

ساعت ها در وقت و انرژی خود صرفه جویی کنید!


ارسال شده در آموزش کامپیوتر به شیوه ای سریع و آسان - برترین مطالب آموزش کامپیوتر, مقالات سایت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.